Jestli mi dobre slouzi hlava (a to dost mozna ne ), tak starfy nejdriv slouzily jako ochrana pro elektronicky connie, litaly se 4ma Sidewinderama. Jako bitevni moc akci nenalitaly, drtivou vetsinu tehle ukolu plnily F-4C/D/E/J, F-100D/F, F-105D/F/G, A-6A/E a A-7D/E. M.
Nejdřív byly jako ochrana ,pak pro nedostatek stíhacích ukolů přešli na bitevní , tak nějak to v Revi bylo psaný. Messi ty máš fotku v Sea kamo se 4x Aim-9???? to by mě hodně zajímalo, s Aim-9 jsem viděl jen první NMF Starfy co přišly jako stíhací ochrana. V Sea kamo zatím jen s nákladem M 117, nebo raketnic LAU.
V NMF jsou historicky zásadní ty Starfy, co si před odletem do NAMu zahrály ve Star Treku
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]