David Koktavý píše:Jo Filipe, jsi si jistý že kužel měl býti červený??. Já měl za to že modrý
Jakub Vilingr píše:Tady jsem vyznačil věci co mi tam vadí. Ještě jsem si všim, že máš do bílýho vocasu foknutou zelenou to vypadá taky blbě. Naznačil jsem i to prořezání paneláže pod obtiskama, protože to je prostě nutnost. O očmouzení od kulometů jsi se sám zmiňoval, tohle fakt nevypadá moc pěkně. Naopak očmouzení od vejfuků na boku není špatný, to se myslím podařilo. Určitě by to ještě chtělo opravit roztřesenou gumu a disk a na ocase to chtělo upravit poziční světloPitotka mi taky přijde dost humpolácká na to měřítko. Ten zadek kabiny uvnitř je úplně mrtvej, tam to chtělo nějak napatinovat a prostínovat, aby to přitáhlo pěkně oko
Štěpán Stránský píše:Jakub Vilingr píše:Tady jsem vyznačil věci co mi tam vadí. Ještě jsem si všim, že máš do bílýho vocasu foknutou zelenou to vypadá taky blbě. Naznačil jsem i to prořezání paneláže pod obtiskama, protože to je prostě nutnost. O očmouzení od kulometů jsi se sám zmiňoval, tohle fakt nevypadá moc pěkně. Naopak očmouzení od vejfuků na boku není špatný, to se myslím podařilo. Určitě by to ještě chtělo opravit roztřesenou gumu a disk a na ocase to chtělo upravit poziční světloPitotka mi taky přijde dost humpolácká na to měřítko. Ten zadek kabiny uvnitř je úplně mrtvej, tam to chtělo nějak napatinovat a prostínovat, aby to přitáhlo pěkně oko
Tady to je jak v modelářské akademii![]()
![]()
Jenom klepnout žáka na stupínku přes prsty !
Honza Kopecký píše:
To je snad jedině dobře ne? Sice nechápu, proč se pak kubrt 3x omlouvá za negativní příspěvek, když má pravdu, ale takhle přesně ukáže co se mu nezdá... škoda že je Filip nepoučitelnej... vymlouvat se na to, že už se mu to pak nechtělo přestříkávat, nebo co to psal, je u sedminy úsměvný....
VojtaH píše:Mně spíš přijde úsměvné, že se jaksi zapomíná, že je to čistě jeho věc, co si z připomínek vezme a co ne.
Pokud by některé opravy nebon techniky měly znamenat úmornou dřinu a elimineci radosti ze stavby,
tak se na to taky vyprdnu
Honza Kopecký píše:To je snad jedině dobře ne? Sice nechápu, proč se pak kubrt 3x omlouvá za negativní příspěvek, když má pravdu, ale takhle přesně ukáže co se mu nezdá... škoda že je Filip nepoučitelnej... vymlouvat se na to, že už se mu to pak nechtělo přestříkávat, nebo co to psal, je u sedminy úsměvný....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků