Michal Dub píše:Lone, ten obtisk na levé straně SOP je Tvoje umělecká licence nebo blbě vidím?
myslíš ten "výhryz" zepředu v modré? to je rukama

Michal Dub píše: A nějak se mi nezdají ty krycí plechy motoru zespoda na zeleno, budu muset juknout do Jakaba. A ještě jedna technická, pilotem byl kpt. Alfréd Sukup, narozen 20. října 1899 v Lužci u Mělníka, který během závodu 6. září 1929 havaroval v Bouři u Skutče a zahynul.
Taky mi to vrtalo hlavou (dokonce by se mi to bez zelené zespoda lépe maskovalo) - JAKABa jsem neměl, tak jsem důvěřoval návodu (akorát tu nádrž na křídlo jsem po upozornění ŠŠ dodělal, ta je vidět dost)
Michal Dub píše:Jinak se omlouvám za kritiku
Don´t worry

já sám tu Avku nepovažuju za tak povedenou, jak se mi tady snaží všichni naznačit (a pak udělám něco na co jsem vnitřně pyšnej a všichni mi to zjebou

Michal Dub píše:Jen kdyby si ten výrobce dal trošku víc práce a Lone konečně taky.
Lone to pojal opravdu jen jako oddychovku (a mít "světlou khaki" v akrylu a ne v syntetice, tak ten model byl hotový za nedělní odpoledne).
Co se týče výrobce - řekl bych, že řadu BASIC považuje opravdu za "modely na odpoledne" - v podstatě na každé najdeš chyby, kterým by se dalo při pečlivém studiu běžně dostupných podkladů vyhnout (teď dělám Sokola, a raději už moc nepátrám

Jak praví klasik - "Odborníka to dráždí, laik si ani nevšimne"

Build what YOU want, the way YOU want to, and above all - have fun!
ХУ А Ю ТУ ФАКИН ЛЕКЧА МИ ???
ХУ А Ю ТУ ФАКИН ЛЕКЧА МИ ???