No jo, ale na druhou stranu...kolik lidí to ví a kolik lidí to tím pádem pozná, že něco není úplně jak má být? Klidně bych se vsadil, že polovina lidí co navštěvuje forum to prostě neví a nebo to ví a je jim to jedno. Takhle by se člověk mohl obouvat do každého modelu. Na každé stavebnici se něco najde.
Takže bych to zas až tak neřešil. Pokud to není soutěžní model (a to fakt není) tak o nic nejde.
Souhlasím s tím, co jsi napsal. Jsou modely s mnohem většími tvarovými chybami. Hlavní je, že z ní máš radost. A za rok nebo dva si můžeš postavit další a určitě přesnější od Eduardu. Vsadím se, že po vydání se s nimi na modelforu roztrhne pytel a po Academy s Quickboostem tu skoro neštěkne pes.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]