Povedený model. Až na těch pár drobností jak je popsali kolegové. Mimochodem překryt kabiny je nejhorší částí stavebnice a zasloužil by si nahradit tvarově správným, když už sis s tím dal tolik práce. Pak je na fotce vidět jakoby prosvítalo skrze vnitří část pravé klapky u trupu světlo jakoby bylo vidět na zadní část kabiny. Možná je to jen odraz na fotce, ale pokud ne tak je to chyba. Jak je vidět na přiložených fotkách, křídla byla nasazena na kompletně oplechovaný trup, který dole tvořil uzavřený oblouk. Shora kryly přechod křídlo-trup prohnuté plechy. Dovnitř trupu tedy nebylo vidět! Na fotkách je sice Spit IX, ale u jedničky to bylo stejné. Fotky jsou z kolekce http://www.tnmc.cz/walkaround/spitfiremk_ix.php
Když si vezmu že jsi jen o 3 roky starší než já tak si teda machr a já ti nesahám ani po kotníky...
Dominik "Tomadox" Tomášek
Už 16 let. 92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% se zdravou myslí a hudebním vkusem,hoď si tohle do podpisu. http://www.modelyletadel.wbs.cz -můj amatérský web Love Spitfire !
Moc hezké. Máš to vymakané jen mi vrtá hlavou ty trupové kodové písmena.Neměli být náhodou přehozeny.Na straně kde jsou otevřené vstupní dvířka měl být první dvojmístný kod a za znakem jednomístný .Nevím jak je to to v návodu ,ale tak to britové mají standartně.Jinak je to super.David
Pěkná práce, chyby tu už zazněli, je jich škoda, uspěchal jsi to, ještě bych připsal nepříliš čistě provedené vychýlené VOP. jestli tohle vidí potencionální rozhodčí tak asi přijdeš o body. Zveřejňovat model před mistrákem je dle mě hloupost, ještě když dáš poměrně kvalitní fotky,kde jsou vidět chyby.Sám je na chyby dopředu upozorníš.
Honza Baranec píše:řídil sem se touto kamufláží ale jak to bylo ve skutečnosti sem nezkoumal
Od kial mas prosim ta tuto schemu? Na "Virginku" mam foto, a je to raritna masina tym rozmiestnenim kodovych pismen. Co je pre mna zarazajuce je ze ten popis uvadza Pale Blue na spodok masiny. S tym som sa este nestretol. Rad by som vedel o nej viac... mas k k nej aj viac nez len ten nakres? odkial vlastne je?