Nádherný éro, pěkně postavený, ale povrchově nuda. Škoda že ses trošku neodvázal, aspoň jako u Greifa.
alf píše:Kruciš chlapi, ty fotky jsem měl vidět dříve! Na druhou stranu i tahle mašina měla jednu dobu ten kabát nový, takže mi to starosti nedělá. Co se týče pololesklosti křížů tak o tom vím, jen jsem si prostě řekl že to na modelu bude vypadat prapodivně
. Ten tvrdý mat taky mohl nabírat na intenzitě časem. Hned po nástřiku mohla být barva lesklejší
. (no, snad jsem své černé svědomí ukonejšil dost)
Honza Kopecký píše:Nádherný éro, pěkně postavený, ale povrchově nuda. Škoda že ses trošku neodvázal, aspoň jako u Greifa.
Karel Pilát píše:Honza Kopecký píše:Nádherný éro, pěkně postavený, ale povrchově nuda. Škoda že ses trošku neodvázal, aspoň jako u Greifa.
Aspoň jeden, co tady neslintá. Já se teda nebojím napsat, že jsem zklamanej, protože Ty to Alfe umíš mnohem líp. Tohle je hračkoidní a ještě tomu přidávají ty rozhejbaný křidýlka. Už už jsem se na Gawu taky chystal, ale ještě asi počkám. Podle mě jeden z Tvých nejslabších modelů, co si vzpomínám. Sorry.
Uživatelé procházející toto fórum: Rimmer a 3 návštevníků