Jelikož z vlastní zkušenosti vím, co tenhle model obnáší, nezbejvá mi, než hluboce smeknout Asi nejvíc mě na tom fascinuje, jak jsi zmáknul čistotu povrchu, jáká je pod Alclad potřeba. Je to sice na můj vkus moc "čisťounký a nový", ale vím, že to je tvůj styl, tak to ani nepovažuju za nedostatek. Marťas, je to kus zatraceně dobře odvedený práce
"První, kdo namaloval kokardu na křídlo letadla, byl svině..." (Pierre Clostermann, Velký Cirkus)
Caute, vsem moc diky, jsem moc rad, ze se libi. Neni to posledni century, na ktery z me strany dojde rada. Alclady tonuju bezne Cckovyma GSI, ty tamiacky ciry barvy jsem pouzil na dotonovani toho zadku. Normalne naredil GSI redidlem a strikal dle libosti. M.
Jeste jednou diky moc vsem, je prijemny vedet, ze ten model se libi.
SHADOW píše:Krasny stroj,krasny model aj ked osobne zaspineny,ovesany pumamy a napalmom by sa mi pacil viac.Ale robota je to perfektna
Tento konkretni stroj byl dislokovan na George AFB. Prisla mi celkem logicka cistota stroje, myslim, ze si moc nezastrilel a moc se neolital, co se podveseni tyce, samozrejme me napalm napadl jako prvni kandidat, ovsem vyloucil jsem ho prave proto, ze tento stroj slouzil v USA a pochybuju, ze by ho tam kdykoli podvesili ostrym napalmem. Proto jsem ho podvesil, jak je u me posledni dobou v oblibe, cvicnou munici, nepsal jsem to na zacatku, jsou to 2x Mk.84 ve cvicne variante upravene z gawiho setu, tj, misto zapalovace konicka spicka a modry prouzek misto zluteho. Diky za komentar M.
Jasne pri tvojom markingu su cvicne pumy dobrou volbou,aj ked som uz videl zabery z dakeho cvicenia v USA kde Fstovky napalmom fakt nesetrili.Ale co sa tyka podves. vyzbroje menej byva viac...