Martin Černý 'Černoch' píše:Moje řeč Vojto, byla to bruska, je jí škoda.![]()
To Martin J - dá se ještě ta X-29 sehnat? Že bych si prdnul další krabičku časem?
Martin Černý 'Černoch' píše:
Ještě by to chtělo čtvrtku, Monogram jí dělal v tom krásném červeném zbarvení-prototyp GG 1001 ,pak z ní udělali šedivku.
Martin Černý 'Černoch' píše:Alfe, nějak nechápu tvůj povzdech, psal jsem na začátku KRABIČKA ,to znamená jak píšeš poslepované a nabarvené a o to mě od začátku stavby šlo, nevím proč bych měl u takového modelu řešit x dalších věcí nebo detailů,když je to stavěný jen pro zábavu.
Byl to prototyp a když se koukneš na fotky tak jsou neolítaný, takže jsem ani neřešil patinu.
Nebo myslíš že už nemám nárok stavět takovýhle modely ,protože se ode mě očekává něco víc??
Kritiku beru, ale v tomhle jsi myslím šlápnul vedle.
Už mě unavují detailované modely kde stavba trvá x měsíců , takže začnu spíš bouchat krabičky jako je tahle F-20, prostě pro zábavu z modelaření.
Martin Černý 'Černoch' píše:Ahoj Michale,
díky za upřesnění, zvažoval jsem i variantu ,že bych udělal novou civilní registračku místo seriálu se kterou létal.
Pokud dorazím na Luž tak ho vezmu.
Ještě by to chtělo čtvrtku, Monogram jí dělal v tom krásném červeném zbarvení-prototyp GG 1001 ,pak z ní udělali šedivku.
Klidně sem přihoď fotku tvého Tygříka.
Jakub Vilingr píše:Mě by sralo koukat do vitríny na půlku "krabiček" a půlku normálních![]()
![]()
![]()
dan.vocu píše:myslíš tuhle?
dan.vocu píše:Jinak Martine, tvůj model se mi líbí, není nad to něco postavit jen tak odpočinkově. Taky bych to chtěl umět
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků