komisař píše:Kubo díky!No kdo to mohl tušit, ze z vitríňáku bude hezké éro. Proto jsem vzal obtisky z krabice.
![]()
Todle je ale hodně blbá výmluva

komisař píše:Kubo díky!No kdo to mohl tušit, ze z vitríňáku bude hezké éro. Proto jsem vzal obtisky z krabice.
![]()
Jakub Vilingr píše:To je taky správný, že ti dal přeceda kartáč, tak to má byť![]()
![]()
Je to taková škoda, protože se ti to fakt děsně podařilo, i stavba byla parádní a pak to zazdíš takovejdlema hvězdama
![]()
![]()
Jakub Vilingr píše: Je to taková škoda, protože se ti to fakt děsně podařilo, i stavba byla parádní a pak to zazdíš takovejdlema hvězdama![]()
![]()
Martin Glogar píše:rudejma hvězdama zazdíš každej model![]()
![]()
Martin Glogar píše:rudejma hvězdama zazdíš každej model![]()
![]()
Jirka z Hranic píše:Tak už ho nechte. Úplně mu to otrávíte. Pokaždé, když se podívá na krásný model, zaměří se jenom na ty hvězdy. Já si toho nevšímám. Rusáci se prostě někde ožrali a nastříkali (namalovali) to na originál letoun blbě, a je to. V Rusku se dá zdůvodnit úplně všechno....![]()
mustang píše:Fakt krásny model. Moja poklona![]()
![]()
Heinrich P. píše:S těma hvězdama je to opravdu škoda. Taky jsem je použil z krabice, ale naštěstí byly OK. Jinak to máš pěkné, jen ten spodek si trochu odflák, jak už bylo řečeno.
michal-v píše: Jakého Rusa plánuješ v budoucnu?????????? Nebo u tebe zvítězí nějaké čs. letadlo????
komisař píše:Čau Michale, letos chci spáchat Curtiss Hawk H-75A-1 cpt. Aloise Vašátka a další Rus bude La-5F I.N.Kožeduba. Opět v 1/48.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků