Pekná práca. Tie odreniny robiť podla dobových fotografií je možno trochu zavádzajúce. Ak nie je na nej detail, môže to dopadnúť rozpačito. Iste si sa namakal a sám neviem, ako by som sa s tým vysporiadal a či vôbec. Avií to podľa mňa ani neprospelo, ale ani neuškodilo. Možno by som menej poodieral trup za kabinou. Ale to vieš, každému sa páči niečo iné. Aj tak je to krásny model !
Moc pěkný model. Malá drobnost: nezdá se mi ten odstín žluté (subjektivně moc jasný a světlý)- osobně bych do této žluté přidal příště stopové množství červené - žlutá pak dostane "teplejší" nádech.
Model je postavený veľmi čisto a páči sa mi, aj to olietanie okolo kabíny, len by som ho trošku stlmil, aby tak nesvietilo a prispôsobil by som tomu aj olietanie na zvyšku trupu, aspoň tak, ako si to urobil na krídlach, potom by ani ta žltá nebola taká krikľavá. Sám viem aké to je, keď si dáš záležať na každej prkotine a každom detaile, ale celkový výsledok nie je "to pravé orechové". Niekedy pomôže zopár šminiek ( naše baby to praktizujú už roky a funguje to, aspoň u väčšiny mužskej populácie ).