Vždycky se to nějak udělá.....
Martin Černý 'Černoch' píše:Karel Pilát píše:Pěknej papíráček.Čistě postavenej.
Ta černá do spár - to je teď nějaká móda? Něco jsem zaspal? Ale do SIGu dobrý, chápu, že to je mimo Tvůj obor.
Ve spárách černá není ani náhodou, zejtra se přesvědč. Je to mix Paynová šedá + Umbra, ten mix používám univerzálně na vše. Bohužel na téhle kamo vyšel tmavší, je to mojí chybou. Dal jsem Paynovky trochu víc.
Walker píše:Pěknej kousek Martine. Líbí se mi. Je to trochu něco jiného, než na co jsem si u tebe zvykl, ale moc pěkný. Jo a mrkni na levý kanon, přijde mi, že hlaveň je kapánek vylomená. Ale jinak musím opět
Martin Černý 'Černoch' píše:Karel Pilát píše:Pěknej papíráček.Čistě postavenej.
Ta černá do spár - to je teď nějaká móda? Něco jsem zaspal? Ale do SIGu dobrý, chápu, že to je mimo Tvůj obor.
Ve spárách černá není ani náhodou, zejtra se přesvědč. Je to mix Paynová šedá + Umbra, ten mix používám univerzálně na vše. Bohužel na téhle kamo vyšel tmavší, je to mojí chybou. Dal jsem Pynovky trochu víc.
Karel Pilát píše: .............a kdo neměl ve dvaasedmách ve spárách černou, jako by ani nežil.
![]()
![]()
lenert2 píše:Hejma tvrdí ..že modrá je dobrá.....
Zigi píše:Čéče El Negro, příjde mi to jak papírák. kamo mě nic neříkajíci, porvch čistej. Já sám bych to ani neuměl čistě postavit, zasraný mašiny to je moje i když někdy lehce přehnaný (dělám to pro sebe) Stavba pěkná čistá, ale vrať se zpět k rourám![]()
Kopec: dobrej postřeh![]()
![]()
Zigi píše:Čéče El Negro, příjde mi to jak papírák. kamo mě nic neříkajíci, porvch čistej. Já sám bych to ani neuměl čistě postavit, zasraný mašiny to je moje i když někdy lehce přehnaný (dělám to pro sebe) Stavba pěkná čistá, ale vrať se zpět k rourám![]()
Kopec: dobrej postřeh![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků