Pane Janoušek RESPEKT!
Pěkná spárka. Pěkná. Na dobu vzniku opravdu nadčasová.
Jak je ten svět malý.Tango píše:Vybavuju si, že tenkrát jeden účastník tohoto MR (můj spolužák a kamarád) o tvých podkladech prohlásil, že kontráši by si na nich smlsli. Ale nevím jestli věděl o tomhle rozhovoru...
Tak díky za uznání. Od tak dobrého modeláře to potěší. (Třeba budem zase někdy na E-dayi prodávat spolu printyZdeněk NOŽIČKA píše:Pane Janoušek RESPEKT!
Pěkná spárka. Pěkná. Na dobu vzniku opravdu nadčasová.
Martin Janoušek píše:To Zdeněk Fabík:
To bylo jen juniorské mistrovství ČSR, myslím že rok 1988. Ve své skromnostimusím napsat, že jsem to mistrovství vyhrál. Nerad bych se doktnul soupeřů, ale bylo to tím, že konkurence byla slabá. Body? Něco tak pomíjivého už si nepamatuji, myslím že tak kolem 85. Ani nevím, jestli se v té době bodovaly přestavby a jestli maximum bylo 100 nebo míň. V té době se s tím nějak hejbalo. Stavěl jsem si konverze bez ohledu, jestli za to body byly nebo ne. Vůbec nelituji, že jsem v roce 1991 přestal soutěžit. (Ve své vrozené skromnosti
dodám, že po té co jsem vyhrál mistrovství seniorů ). Modely se mají stavět pro radost!
marty-ma píše:Snad se Martin nebude zlobit, ale přihodím k tomuto letitému tématu i letitý model a letitý "průser". Je to taky OEZ, verze BKL a "nepochybně" v dnešní době rarita - je celý štětcovaný![]()
![]()
![]()
. Přechody barev jsou tupované zmrzačeným štětečkem
![]()
a popisky jsou kompilátem toho, co dům dal a malované taky štetcem
![]()
Model byl na soutěži jen jednou a to v Pardubicích, rok si již nepamatuji, a také jsem byl osloven "muži v černém", že jaksi se ta atrapa jaderné zbraně nehodí pro veřejné prezentování, kde jsem sehnal podklady, jaké mám spojení, šifry a kde je ukryta vysílačka atp.![]()
![]()
. Navíc je dožralo i to, že jsem "trefil" jak správný tvar společného podtrupového závěsníku, tak velice shodný (ale ne přesný) tvar pumy. Hodně se jim také nezamlouvalo modelové znázornění SPS 141 (prostředek radioelektronického boje pod levým křídlem...). Celkem hezky jsem si s nimi "popovídal" a už více jsem tento model raději nikam nedával
![]()
.
Jo, jo, to byla modelařina
Uživatelé procházející toto fórum: Hattori a 8 návštevníků