Na stole: Mezek, P-51D Mustang, Fw 190A-4, Bf 109G-6
Zigi píše:jasný, fotky jsou fotkykaždopádně pěknej kousek. já stavět takové nejhorší kousky s zaškrabáváním tak si pískám
![]()
![]()
![]()
Martin Černý 'Černoch' píše:Radku moc pěkný, gratuluju. Jen bych čekal ,že si pohraješ trochu víc s patinou zelený barvy, přijde mě to takový mrtvý,ale možná to dělalá to nasvícení a okem to je lepší.
Radek Typlt píše:Martin Černý 'Černoch' píše:Radku moc pěkný, gratuluju. Jen bych čekal ,že si pohraješ trochu víc s patinou zelený barvy, přijde mě to takový mrtvý,ale možná to dělalá to nasvícení a okem to je lepší.
Máš pravdu , není to uplně španělská škola. Uplně mrtvé to není , ale do života má taky daleko. Takový pacient v komatu.Na druhou stranu co dělat s mašinou , která se u jednotky ohřála pár dní a pak ji amíci sundali. Fotky co jsou ukazují velmi nové mašiny , bez jakéhokoliv olétání a spíš lesklé než matné. A další fotky nejsou. Takže vycházím z toho , že se ve službě moc neohřály. Moc jich ten půlrok do kapitulace nepřežilo a ty co se dochovaly tak asi nikdo nefotil.
Aleš R. píše:Čus Raduno, vypadá to pěkně, jen mám pocit že levej podvozek je nějako šejdrem a levej výstřelnej otvor v náběžce se mi jeví jinej než pravej ale nevím jaks to vyfotil
Uživatelé procházející toto fórum: commander, Google [Bot], Marcel Matuška, radking a 3 návštevníků