Fokker D.XXI sa mi velmi paci a uvazujem tiez nad tymto modelom, takze toto je pre mna super motivacia (a inspiracia) a velmi sa tesim na ten clanok (pre mna patria tvoje clanky vzdy k tym najlepsim) . Ale tiez sa mi nepacia tie divne smuhy na kridlach a tie odrenieny sa mi zdaju trochu prehnane. Mozno v skutocnosti to nie je az take viditelne a vytiahla to len fotka??? Naopak super je opatinovany ten podvozok. Rad by som si to pozrel v skutocnosti. Bude sa dat vidiet na Plastic session teraz v sobotu?
Momentálne na stole: Spitfire PR MK.IA (Eduard+Pavlamodels 1/48) Posledné hotové: Supermarine Spitfire Mk.I (Eduard 1/48)
ak to oskrabanie farby na zaklade tej fotky, tak potom to chcelo dat dole aj cas finskeho znaku na lavej strane pod kabinou... Prd sa do toho vyznam, ale z fotky sa mi zda ze prechod zltej farby na hranach kridla je ostry.
Bez ohladu na to, je to paradne postaveny a nafarbeny model. Radost pozerat Zdeno!
Model FR-98 v tomhle zbarvení a markingem, s kolovým podvozkem, znázorňuje předlohu z období březen 1942 a dále (do generálky šel koncem roku 1942) - čili opotřebování minimálně tak, jako je na fotce s lyžemi (začátek roku 1942), je zcela na místě.