Já ji viděl akorát rozfocenou tady na fóru a ten čumák je prostě divnej.Filip Tomči píše:Academku neznám.(zatím)
But the spirit of the free world is the final dream...
[n*o]_Bubak_[N] píše:Filip Tomči píše:Hele vy dva Bubáci a Pilátimám na skladě ještě A-1a od Směru a A2a/U-2 od MPM.
![]()
Uz sme traja...takze zacneme vecer na stedry vecer?
Filip Tomči píše:Karle a máš z toho modelaření vůbec ještě radost?
Karel Pilát píše:[n*o]_Bubak_[N] píše:Filip Tomči píše:Hele vy dva Bubáci a Pilátimám na skladě ještě A-1a od Směru a A2a/U-2 od MPM.
![]()
Se mnou se to nedá. Já mám každej model na několik měsíců až roků.
[n*o]_Bubak_[N] píše:Karel Pilát píše:[n*o]_Bubak_[N] píše:Filip Tomči píše:Hele vy dva Bubáci a Pilátimám na skladě ještě A-1a od Směru a A2a/U-2 od MPM.
![]()
Na case nezalezi![]()
Aj tak mam rozrobenu miginu a este niekde je aj panther takze tiez tu 262ku nedokoncim za mesiac...
Filip Tomči píše:[n*o]_Bubak_[N] píše:Karel Pilát píše:[n*o]_Bubak_[N] píše:Filip Tomči píše:Hele vy dva Bubáci a Pilátimám na skladě ještě A-1a od Směru a A2a/U-2 od MPM.
![]()
Na case nezalezi![]()
Aj tak mam rozrobenu miginu a este niekde je aj panther takze tiez tu 262ku nedokoncim za mesiac...
A má to vůbec cenu si s váma něco začínat?![]()
Karel Pilát píše:Filipe, ty kříže na vrchní straně křídel jsou přímo z obtisků ze stavebnice Revell?
Ty, co mám já, se mi zdají užší.![]()
Tyhle by se mi líbily, škoda, žes je nalepil.
Filip Tomči píše:Jsou přímo z obtisků Revell.Mám dojem, že doma mám někde Revellu navíc, ale musím se mrknout kde jsou.
Karel Pilát píše:Filip Tomči píše:Jsou přímo z obtisků Revell.Mám dojem, že doma mám někde Revellu navíc, ale musím se mrknout kde jsou.
Kdyby Ti zbejvaly, poprosil bych o ty horní kříže. Samosebou něco ze svých přebytků bych nabídnul výměnou. Dík.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků