Hezky postavený, moc se mi líbí, ale pochop Filipe, že takovýhle modely se za týden prostě nedělaj Nemáš náhodou doma nějakou časoprostorovou anomálii? Fakt jsi mě docela vyved z rovnováhy (podívej se na mýho Greifa, zanedlouho oslavím rok od začátku stavby ).
But the spirit of the free world is the final dream...
Po dlouhý době model, na kterej se dá koukat. Za dobu, než já jsem slepil poloviny trupu mýho posledního éra, ty jsi sem dal 5 nově postavenejch. Neuvěřitelný!
děte do háje chlapi uuuuuuž, jak je možný, že mě kokpit trvá 2 měsíce a tady koukám, nová 110, se vším všudy postavená a navíc krásně. ..super model fakt, za tak krátkou dobu, bych možná ani neotevřel krabici
Na stole: 1/48 Spitfre Mk. IXe J.F. Edwards - hotovo 1/48 Spitfire Mk. VIII R.H.M.Gibbes - in progress TNMC Třebíč
[quote="Filip Tomči"]Díky za reakce. Já vím, že se mnou není všechno úplně v pořádku, ale to víte žádná ženská, žádný děti atd.. To člověk časem zvlčí.
V Uhříněvsi som pracoval v modelarskej predajni čo tam je ,poznám to tam......ŽENSKÚ POTREBUJE,deti sú len vedľajší produkt....a že zvlčí....
Chlape,spíš ty vůbec někdy?To je fofr že jeden nestačí zírat a závidět.Fakt nádhera (ale neměl jsi se zvyklat s tou kamufláží-Wespe,nebo ten irácký Žralok se vypadají taky dobře).
Kamufláží pěknejch je hafo. Mám na to dekály asi na dalších 15 mašin a samý pěkný, ale zas takovej blázen asi nebudu, abych je všechny udělal a obětoval kvůli tomu 15 dní mého života.
Jinak ten Iráckej by měl mít pod křídly ty velké 900l nádrže a ten od JG5 by měl mít jiný vrtulový kužele(ty se špičkou a nejsou ve stavebnici). U toho ZG1 Wespen jsem si nebyl jistej z kamufláží.
Filipe, model se mi moc líbí, ale ta rychlost stavby vůbec ne! Já to pořád nejsem schopnej pochopit. Jsem rád když z mého modelářského koutku vypadne jeden model za rok a ty to tady sázíš jedno za druhým. Ale máš můj obdiv.
Kamufláž sestává v tom, že původně byl celej stroj černej RLM22 a pro akci Cerberus byl nastříkanej i kvůli letům nad Wilhelmshafenem a Jeverem během svítání ještě barvou námořní zelenou RLM72. Je to speciálková kamo. Svým způsobem by vlastně ta kamo neměla být vůbec opotřebovaná, ale zdálo se mi to holý.
Velmi pekna masinka a paradny vykon, chapem postavenie modelu za mesiac ale tyzden to je sakra malo... ake pouzivas farby, ved ja ked daco streknem tak to cakam najmenej pol dna kym to obschne... neviem si predstavit ako to robis vsak aj laky a vsetko... ty koki toci sa mi hlava
Makam na - He 111 H6 Im Krieg ist die Wahrheit das erste Opfer