Děkuji moc chlapi Je to opravdu nádherný stroj a jsou na to hodně povedené kamufláže. Pavle určitě Hubertovi napíšu, vím moc dobře jak na Airfix nadával
Můžu mít dotaz, jak moc doplňkové sety model vylepšili. Jsme magor který kupuje vše a Zuzana to nemám kam dávat . Můžeš prosím malý komet pracnosti a využitelnosti těch setů. Děkuji.
Jasně, rád. 3D tisk: Anson Mk.I motory print 648866, Anson Mk.I kulomety 648844 jsou nutností. Stavebnice má spoustu detailů, ale motory a kulomety jsou nepoužitelné. Anson Mk.I 491326 plechy interiéru jsem využil asi na z 80 procent. Jsou na ní spousty detailů jako jsou budíky, krabičky, páčky které jdou přes ten skleník vidět. Anson Mk.I pásy FE 1327 pásy jsou super a dobře se lepí a vypadají moc pěkně. Anson Mk.I landing flaps 481099 klapky jsou super a na zástavbu nejsou nijak složité. Kdo chce tak dá, kdo nechce nedává. Anson Mk.I bomb bays 481100. Pumovnice na zástavbu je asi nejsložitější. Celkem hodně broušení a pasování než sednou na místo. Chtěl jsem do ní dát bomby ze Spitfire Mk. V, ale jsou velké na délku. Tak že jedná o nějaké malé cvičné bomby či co. Anson Mk.I Look 644202 je zbytečná pokud mám plechy na interiér, osobně jsem z toho použil tři věci. Stačí tak to ? Jestli ne tak se ptej.
Moc se mi líbí, gratuluji k dalšímu . Letos tabule stačit nebude Stavebně parádní, hlavně interiér vydá množství práce jako za zbytek modelu. I když ty tři nýtové řady na přídi jsi kolečkem přejet mohl Povrch, barvy a patina ovšem excelentní , stejně jako motory , škoda je zavírat.
Na stole: Mezek, P-51D Mustang, Fw 190A-4, Bf 109G-6
za mňa ultimátny model Osobne sa mi páči verzia zo žltým spodkom, ale aj táto typická britská kamufláž je absolútne perfektná a model vyzerá ako skutočný stroj. Bodla by vhodná podložka, ktorá by to ešte umocnila. Ale i tak, môžem len ticho závidieť a pogratulovať k dokončeniu
O to žlutém jsem taky uvažoval, ale nakonec jsem udělal klasiku. Podle obsahu stavebnice si myslím ze budou ještě další přebaly, tak snad udělám ještě jeden a to žlutý.
Miloši ty tři řady jsem hledal na fotkách a někde jsou a někde nejsou. Stavebnice je nabízí tak jak jsou na modelu, tak jsem předpokládal že to tak někde Airfix našel a že to tak má být.
No tak to je paráda, moc hezké pokoukání a perfektní inspirace. Tohle letadlo je vyloženě soutěžní kousek, vše je vidět a člověk se muže vyřádit až až…
Petr Michna
...teda to muselo dát práce a přitom taková blbost...