U nás je to zaštěrchat jenom si kluci rozšiřujte slovníky Alfe pecka, jako tradičně jsi byl oporou obou patlákových sekcí - té licí, aj té stavěcí Už jsem chválil na místě, ale je to fakt super kus, kor na to vražedné tempo
alf píše:Zaštěrkat= zatřepat. Tys neměl jako mimino štěrkotku ?
Já jsem Středočech, neznám všechna moravská nářečí
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Tak jsem si přečetl úvod a nestačím se divit. Když pominu, žes to dělal jednou rukou, protože v druhý jsi měl frťana nebo maso (radši se neptám jaký, nebo čí), tak jako fakt TŘI DNY?? To tempo je prostě kulervoucí, čekal bych aspoň oslí chlup v barvě, ale ono néé Pěkně a čistě postavený, nechápu, respekt
neskutečné, pár patláků jsem zažil a dycky je to dilema jestli modelařit nebo pít - obojí dohromady jsem nikdy nezvládl
výsledek je parádní
"Ne každý, kdo je dnes na straně Ukrajiny, je rovnou demokrat a sám hrdina jak oni... Ale kdo je v té válce na straně Ruska, je normální bezectná k***a bez výjimky" Jan Hřebejk