stavím pro své potěšení modely 1:48 letadel československých pilotů od prvních nesmělých pokusů o létání až po současnost ... a příležitostně (pro odpočinek od letadel) staré automobily
Parádní stavba , ty obtisky lozengeho bych nedal ani se svěcenou vodičkou na obtisky ale tohle je takový letecký středověk ,co pamatuje Žižku, ta MI-24 je úplně jiný kafe ,ale výsledek bude pak stát za to
Tohoto krasavce jsem už hodně dlouho chtěl mít ve sbírce strojů z počátku našeho letectva. Práce s lozenge obtisky není zase tak strašná a dá se zvládnout i bez nějakých "super schopností". Pro začátečníka to sice není, ale průměrně zdatný modelář to zvládne, čehož dokladem je můj výtvor. Chce to jen trochu více času, trpělivosti a přesnosti. A hlavně nespěchat. Zvlášť při lepení port. Protože je jich je opravdu hodně a každou je potřeba nalepit sólo, je lepší v okamžiku, kdy už to přestává bavit, práci přerušit a vrátit se k tomu až po nějakém čase.
Zmiňovaná Mi-24 je opravdu něco jiného. Zatímco u Fokkera šlo především o práci s obtisky na modelu bez nějakých velkých úprav, u Mi-24 mi jde především o úpravy. A ty jsou skutečně rozsáhlé. Samozřejmě moji snahou je, aby hotový model vypadal co nejlépe. Mi-24 je běh na dlouhé trati.
stavím pro své potěšení modely 1:48 letadel československých pilotů od prvních nesmělých pokusů o létání až po současnost ... a příležitostně (pro odpočinek od letadel) staré automobily