veľmi pekne ďakujem za komentáre a postrehy

Konečne som si našiel kúsok času a doplnil spaliny na spodnej strane krídla a takťiež som viacej zaprasil spodok

YETTY píše:Ahoj.Ja bohužel musim.napst ,že se mi ta kamufláž na křídle nelíbí.(jedná se o náběžnou hranu křídla)Mne ti přijde nereálný.Zbytek modelu je hezkej a přijde mi i dobře zpracovanej.Spodek je ,ale opravdu až moc čistý.
Nevím ,kde jsi vzal tu barvu nádržky na olej před kabinou ,kterou jsi otevřel ,ale měla by být ve žluté barvě a nebo v RLM 02.Stavěl jsem 2 štuky a ještě 2 mne čekají.Štuk není nikdy dost.![]()
YETTY ďakujem za upresnenie farby pre olejovú nádrž - už som to prefarbil a trocha zašpinil .

Ono ja som aj pátral po farbe častí motoru , ale nič moc som nenašiel - Aires farby v návode neuvádza a tak som sa držal fotky z krabice ( túto stuku z krabice mám aj v starom modelárovi , tak som to natrel na čierno

Nie som si istý ako to myslíš s tými nábežnými hranami , fotku krídla z vrchnej strany som nenašiel , ale mal som pár fotiek kde bolo vidieť že nábežné hrany krídla možu byť odreté až na kamulážnu farbu . Tak dúfam že to nieje až také zlé

modelárčeniu zdar