Tomáš Průša
Jester píše:Pane Škopáne, nevím, jak ostrý máte zrak, ale neměl byste kritizovat něco, čemu nerozumíte. Například. Bf 110 má pouze jedno křídlo. To opravdu nebyl dvouplosnik. Takže viděl špatně napojení křídel může asi jen neználek od ponorek.
Tomas_Kovarik píše:Můj ostrý zrak nepřehlédl nevyrovnané napojení křídla na trup - tady to chtělo více tmelit a brousit
tak, aby bylo spojení rovnoměrné, nijak nevyčuhovalo a nebyla hrana tak výrazná. Mě to dokonce
přijde jak by to nebylo ani přilepené ale jenom nasazené na sebe. No to snad nemyslíte vážně - tam
je rýha/brázda jak do řiti. Zalít to tekutým tmelem a vybrousit umí u nás v kroužku i desetiletí kluci.
Další věc - ty kola jste nemohl zmáčknout, aby to vypadalo že letadlo něco váží? Nažhavit třeba nad svíčkou?
To je takové nedomyšlené, přitom je to podstatný detail. Takhle by to žádný Jagdflieger přece nahuštěné
nenechal - to by prasklo při prvním přistání. Dost možná jestli tam jsou originální kola a ne resinová....
Popisky obráceně Vám odpustím, ale jestli si myslíte, že je to známka punku tak tam je mýlka. Jinak
chyba to není ale asi bych se zamyslel nad výfuky a jejich patinováním,tam vidím velké mezery, které
doufám že dopylujete a že se to bude zlepšovat. Model má i své kladné stránky - nástřik, kabinka excelentní
- jemné detaily také vypilované. Ale na co chválit - pořád máte co zlepšovat.
U nýtování vidím kladný posun - narozdíl od parťáků (ožungrů) z Dessau nýtovat umíte, ale i tak tam chybí
dost značný počet linek. Je vidět že jste to nýtování udělal aby se neřeklo - co jsem absolutně nepochopil
je ta rezatá patina v podvozkové části, to Vám ujela ruka s paprikou nebo co?
Model hodnotím kladně - vyšlo mi to na 81 bodů ze 100. Osobně bych dal 3 hvězdičky z 5ti. Pořád je tam co zlepšovat.
alf píše:To se ti povidlo Havrane![]()
. A jde to i bez piškvorek
![]()
.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků