Hezký je, moc a já ho mám zrovna ve fázi hrubé stavby 1/72- akorát, jako pozdějšího tygra. První, co mě napadlo při pohledu na fotky, je to, co napsal alf. Mi osobně příjde spodek takový "více správně špinavější" oproti vršku. Ale jinak je to čistě postaveno, to se mi takhle asi nepodaří...
Petr Schickl, prostý lepič... člen štětečkové galaxie č.50
Ještě jsem zabrousil do tématu Kamufláže čs Migů-23ML a všimnul jsem si, že podle některých názorů měli naše MLka spodek v jednom odstínu, zatímco starší MF měli barvy dvě. Co je správně?? Mám doma i publikaci 4+ a zmiňují tam u ML jeden odstín. viewtopic.php?f=51&t=90569&start=15
Petr Schickl, prostý lepič... člen štětečkové galaxie č.50
Při komentáři ke spodním barvám jsem zapomněl pochválit model - tak dodatečná gratulace k pěknému modelu. PS: Pár poznámek by tu bylo, snad pro budoucí stavitele - ty podvozkové nohy byly v reálu v barvě kovu, tady vidím šedivou, stejně jako v příďové šachtě - ta byla v barvě žlutého eloxu. Zajímavé na čs. MiG-23 je také orientace znaků na křídlech, kde lze narazit na všechny tři používané úhly nastavení křídel - 16, 45 i 72.
Postaveno určitě pěkně a čistě, ale mohl by jsi přidat foto z boku? Mám tyto modely zrovna na stole, tak mě zajímá, jak ti vyšla geometrie trupu a křídla, když se to dělá bez úprav...