Moc hezký povrch. Krom toho co tu již zaznělo, přidám ještě další chybu stavebnice. A to je absence rozmetadla M-64 které bylo používáno v Československu a později v České a Slovenské republice. To rozmetadlo v modelu je M-72 používané pouze v DDR a následně Německu.
PS: a ještě máš špatně nalepený deflektor na něm.
Model Z-37A (1/48, MACO) se začne prodávat ve finální podobě v březnu. Ale pokud si někdo bude chtít postavit jakoukoliv jinou verzi nežli stroj z DDR nebo Německa tak bude muset udělat několik úprav nebo počkat na konverzní sety.
Ahoj Petr dakujem velmi pekne za poucne postrehy a informace . Ano to rozmetadlo az ked som studoval viacej podklady tak som si to vsimol aj ten deflektor a samozrejme dalsie veci Model je uz u majitela ja som si chcel vyslovene len vyskusat ten povrch ako pripravu na MACA kedze 72ojky uz nelepim. Este raz dakujem vsetkym za ich postrehy zuzitkujem ich a pomozu mi pri dalsej stavbe 1:48 tentokrat uz do vlastnej vitriny.
Ahoj velmi pekne dakujem za povzbudive slova som rad ze sa cmeldo paci aj ked tie fotky su fakt megapriserne zial. Ano patina bola robena nasledovne . Nastrek klasika gunze zlta podla navodu viacej vrstiev to znamena ze postupne cim viac jemnych vrstiev tak zacinala chytat aj ten oranzovy nadych. Potom shader orange na linky a potom klasika ammo panelliner deep brown a nasledne klasicka hneda fixka z papiernictva ktora pekne imituje stekance atd. postupne roztahovana uchosturom. A spodok shader earth na nastrek oprasenia zadnej casti plus opat fixka na stehnace a oilbrash earth a nakoniec ammo drybrush light grey na hrany. A cele MRP semigloss. Tak nejak som to spatlal
Pridám sa ku chváleniu príjemnej povrchovky. Hneď pri prvom obrázku ma zaujala a vravel som si, že keď ho takto urobím, budem spokojný Ďakujem, že si uviedol postup, je to pre mňa určite inšpirácia, už sa teším na mojich dvoch "servusov".