Jelikož je současná doba taková jaká je, 13 je nešťastné číslo a máme Štědrý den, je myslím vhodná doba nadělovat radost. Odhaluji tedy poslední, 14. letošní dokončený model, který měl původně zůstat utajen a měl být vhodně odkryt na některé ze soutěží. Těm ale doba zatím moc nepřeje a jelikož těžko říct, kdy se zase my postižení společně v plném počtu setkáme, rozbalíme tedy dáreček už dnes.
Proč ty tajnosti? Inu k tomu se váže tato story. Před 2 lety na jaře přišel na pulty model PZL 23 od IBG, hlavním prodejním hitem byl na Modelbrnu. Ano, model to byl vskutku pěkný, ale já tehdy nejevil úplně nadšení si ho hned teď pořídit. Ostatně proč, letadlo je to ošklivé, konstruktéři ani nebyli sto udělat pěkné uzavřené střeliště. No ale některým nejmenovaným (že Libore) to nedalo a hučeli do mě jak do dubu, že prý bez toho nemůžu ani žít. No co vám budu povídat, vydrželo jim to přes 2 roky, tam kam ani slunce nesvítí byli posláni tolikrát, že by za to mohli dostat čestný doktorát proktologie a nebýt tohoto okamžiku, hučeli by dál až do zblbnutí. Já si před časem řekl, no počkejte holomci, já si ho potají hezky slepim, nenápadně jednou hodím na stůl a kdyby pak k tomu bylo o ocenění, tak si rád vyfotím vaše překvapený ksichty. O tuhle radost se tedy připravím, ale vem to čert. O tom, jak "super" model to je, si povíme někdy jindy. Takže tady ho máte holomci a už mi polibte šos
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Kubo, paráda. Tak teď ještě s dvojitou SOP a Rumuna. Takže můžeme hučet dál nehledě na to, že těch přebalů je asi 6 nebo 7 Ale vypekl jsi nás parádně a parádní je i tenhle tvůj Karaś