Bohužel tento model jsem zazdila kabinou a okolím, kterou mi poleptalo lepidlo. Na fotkách je to hodně vidět(protože jsou několika násobně větší), ale ve skutečnosti to není až tak moc strašný. Z metru se dá na to koukat. Co byl opravdu opruz, tak to lepení jednotlivých vrtulových listů.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Přidávám i když se neučastním ofiko výroby,pokud by to byl problém tak to smáznu víkendovka Eduard 1:48 Bf 109F-4/Z/trop flown by Uffz. F. Schweiger, 6./JG 3, San Pietro, Itálie, únor 1942
Už to mohlo bejt hotový dřív, ale to jsou samý zdržovačky: Návštěva... alkohol... návštěva nesoucí alkohol apod. Fotil jsem ve fotostanu, ale stejně to stojí za starou podešev. Něco s bleskem něco bez. Fotku zespodu mám jen jednu, furt mi model klouzal dolů, až jsem urval vrtuli...
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...