A nešlo by ty fleky trochu "pokazit" ať to není tak dokonalé ? Pořídil jsem si ty fleky taky a teď nevím použít nebo ne Jinak model se ti podařil a líbí se mi hodně
Hezká Vlaštovka! Koblih není nikdy dost! Pěkná čistá a inspirující práce! Je pravda, že se na konkrétním letounu mohl lišit "styl" fleků na levé a pravé straně. Souhlasím i s tím, že jsou "příliš dokonalé". Nicméně je budu muset vyzkoušet!
To, že jste paranoik, ještě neznamená, že po Vás někdo nejde!
Cau taky o nich uvazuju,jak by jsi to chtel pokazit?? Dej vedet. Tom
Szwarc.Robert píše:A nešlo by ty fleky trochu "pokazit" ať to není tak dokonalé ? Pořídil jsem si ty fleky taky a teď nevím použít nebo ne Jinak model se ti podařil a líbí se mi hodně
Tak jak to je nalepené ,tak přímo ty fleky stínovat podobným odstínem zelené a sem tam bych vyjel z toho obtisku mimo . To je jen můj návrh jak bych to asi dělal
Tak nějak jsem to měl na mysli- fleky postínovat, sem tam difůzní přechod, stečenina, flustanec. Na to jsem ale fakt neměl sílu. Navíc prostoru mezi těmi fleky není moc a otázka je jak by to vypadalo. Taky se nabízí úvaha to vzít pistolí rovnou, že ano.
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Nechtěl jsem to psát ale tohle řešení mě v hlavě naskočilo taky.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Mam ho take na stole, resp. chybi mu 1 den k dodelani.
Skoda tech transferovych skvrn. Myslim, ze jim nepomuze ani zadne stinovani atd.
Nejen, ze jsou moc pravidelne a opakuji se, ony maji hlavne naprosto spatnou barvu, coz je z pohledu pouzitelnosti na Hien totalne deklasuje. Tahle zelena "odpovida" spis IJN cerno zelene, nicmene chapu jak to vzniklo a treba se tiskari pri dotisku polepsi a dostanou lepsi predlohu barvy k namichani.
Mluvim samozrejme o #7 Ohryo Nana Go Shoku / Olivove hneda ci alespon #21 Ki Midori Iro / Tmave zelena dle IJAAF standardu.
Jinak fleky / Kumogata byly u 244. Sentai aplikovany nekolika zpusoby - strikaci pistole / stetec / velka stetka / mop ci kus hadru. Vysledkem byly, tedy az na stetec, vzdy skvrny s neostrym / rozpitym okrajem.
DEAD
DEAD Spl Lbc / Profesionalni vytacec a permanentni prndal
Vážím si názoru odborníka, ale pleteš si na sebe bič . V kitníku se mi mezitím uhnízdili další 3 Japonci. Až příjde jejich čas, určitě se se ozvu s prosbou o konzultaci . Možná by nebylo marné kontaktovat HGW a o těch barvách jim říct. Pokuď plánují dotisky, může být aspoň odstín barev opraven.
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Ako sam pises, nie je to sice to prave "orechove", ale v kazdom pripade je to velmi pekne prevedeny model.... az zacinam lutovat, ze som ho na sutazi v Nitre nekupil...