Je zaujímavé, ako farebný kabát dokáže aj z P-40ky urobiť pekné lietadlo Aj keď, asi k tomu peknému vzhľadu prispela aj tá netradičná kabinka. Vďaka za potešenie očí
Děkuji všem, naživo možná bude k vidění v Lysé ale zatím neslibuju. Ještě se vrátím k poznámce Vojty S o tom kuželu. Nedá mi to spát. Vím, že to není ono ale nevím co tam s tím. Je zřejmý, že ta špic nebyla stříkaná spolu s letadlem. Taky mohla být z úplně jinýho stroje. Zdá se mi, že přechod barev je nějaká zubatá vlnovka, uprostřed jakoby přetupovaná ještě jiným odstínem. Navíc na jedné ze tří fotek je u základny dobře patrná stečenina která na ostatních fotkách není. Napadlo mě jestli to nevzali z nějakýho odstavenýho kusu se smytelným zimním nátěrem a není to z jedný strany opršený. V tom případě by ale ta tmavší barva mohla být např DG nebo DE (u stroje z britských dodávek) nebo OD (u stroje z amerických dodávek) Co o tom soudíte (fotky originálu v rozestavěno)? Předělat by to ještě šlo. Vrtule je jen nasazená a i listy jsou v ní napíchaný jen na sucho a drží.
...skrz Zabadea, sluhu jeho. A tu se roznesou zvěsti o věcech jež sešly na scestí a nastane veliké zmatení. A nikdo nebude věděti, kde vězí ony věcičky na rafiové bázi s odtokem. V ten čas přítel ztratí příteli kladivo a mladí nebudou věděti, kde leží věci jejich otců, jež tam otcové odložili včera zvečera. Asi v osm hodin....
Tak mám letos splníno Jedná se o SC-1 Seahawk od Směru ve dvaasedmě. Stavba zde viewtopic.php?f=57&t=109172 Když to krátce shrnu. Ze stavebnice je tam spíš více než méně upravených 8 dílů. Zbytek je novostavba. Barvy Agama lihová, Tamyia akryl. Obtisky: znaky Propagteam, Vrtule Kora, číslo Tally ho. Ze stavebnice jen varovný nápis na plováku. Oleje Lidl. Poutací pásy Eduard. Fotky moje bída. Nějaké nedokonalosti zejména v čistotě stavby tam jsou. Na druhou stranu byla to detektivka kde jsem se dost přiučil a lhal bych, kdybych tvrdil, že s výsledkem nejsem spokojen. Děkuji všem kteří mi přispěli podklady, radou a držením palců.
...skrz Zabadea, sluhu jeho. A tu se roznesou zvěsti o věcech jež sešly na scestí a nastane veliké zmatení. A nikdo nebude věděti, kde vězí ony věcičky na rafiové bázi s odtokem. V ten čas přítel ztratí příteli kladivo a mladí nebudou věděti, kde leží věci jejich otců, jež tam otcové odložili včera zvečera. Asi v osm hodin....
Tak si dobojoval... Fantastické. Pre mňa nepredstaviteľné, čo dokážeš vyrobiť z ničoho. Čo do úrovne modelárskej zručnosti a umu, jedna z najlepších stavieb, akú som kedy videl.