Viděl jsem ho už odpoledne na mobilu, ale na tohoto jsem si s hodnocením počkal až na pořádnej monitor. To abych si ho důsledně vychutnal. Velkej palec nahoru. Paráda
...skrz Zabadea, sluhu jeho. A tu se roznesou zvěsti o věcech jež sešly na scestí a nastane veliké zmatení. A nikdo nebude věděti, kde vězí ony věcičky na rafiové bázi s odtokem. V ten čas přítel ztratí příteli kladivo a mladí nebudou věděti, kde leží věci jejich otců, jež tam otcové odložili včera zvečera. Asi v osm hodin....
Martin Novák - tak proto tam jsou ty průhledné trojúhelníky díky za info opraveno Boda - ne to světlo tam je, natřel jsem ho červenou barvou jako pozičky, ježe jsem měl ještě přtřít stříbrnou aby ta červená vylezla a proto že jsem to neudělal a v trupu je tma tak to vypadá teď jako díra. Nýty nevím nemám zkušenost já je klasicky nahradím nýtovacím kolečkem Milan Holzapfer - jj přesně jak říkáš Alf - lepší ? jirie - ano máš pravdu a jsem si vědom chyby ale už to opravovat nebudu
fotky opravených chyb , jo a ty dva jsem prostě musel vyfotit , strašne se mi líbí tyhle obludy vedle sebe
Parádní práce Ten model musí být makačka, co je slyšet a z těch témat i vidět. Společná fotka luxus. Perfektně ukazuje, jak moc jsou ta letadla odlišná
Obrovský kus práce a modelářského umění ,každým modelem se posunuješ dál Stavebně velmi složitá stavebnice, ale všechny eduardí "nástrahy" jsi zvládnul. Doufám, že si konstruktéři i vedení firmy těchto staveb všímají a něco si z nich vezmou. Neusínej na "vavřínech", ještě stále je co zlepšovat Celkově však za jasné tři
Na stole: Mezek, P-51D Mustang, Fw 190A-4, Bf 109G-6