Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Galerie letadel
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

CONCORDE 1/72 Revell

Aircraft gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: CONCORDE 1/72 Revell

Příspěvekod Pup » 04 čer 2018, 22:57

Je to pěknej kousek.
Concorde se jentak nevidí.A tolik takových potvor pohromadě jakbysmet.Je vidět,že je máš dobře garážovaný.
Vůči štětcům vládnou myslím zbytečné předsudky.Mohl bych prosím vědět,jaké barvy si použil?
Jinak za mne =D> =D>
Pup

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pilot22 » 04 čer 2018, 23:36

Ahojte, vďaka opäť za pozitívne komentáre. Posledná fotka-pozornému oku diváka neujde že je to zmes mierok 1/48 až 1/144. Ale neviem si predstaviť trebárs ten Airbus A350 v 1/72... Ale vo všeobecnosti mám radšej veľké modely. V dohľadnej dobe pribudne ešte DC-4 a TU-22 v 1/72. Ale mám samozrejme aj klasiku z WW2. K technike maľovania štetcom, myslím že za tých pár rokov som získal celkom dobrý skill, ale vždy sa nájde niečo, čo nedám. Napr. zvýraznenie paneláže je pri štetci dosť obmedzené. Aj preto nemám v galérií všetky modely. Farby len a len Revell acryl, keďže najviac modelov mám práve od Revellu a je tak jednoduchšie nájsť tú správnu. Na záver by som si rád porovnal Concorda s niekým kto ho má. ale zatiaľ sa tu taký nenašiel. :crazy:
Dušan Gabriš
pilot22

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dr. zvied » 05 čer 2018, 23:20

Ještě jednou si dovolím vstoupit Ti do příspěvku. Pokud se Ti líbí velká letadla (a, že Ti naprosto rozumím), tak kromě toho Tu-144 má fa Modelsvit v nabídce i Ruslana 1/72. Ovšem také za přibližně stejnou cenu. Já jsem svoji sbírku čtyřmotorových "gigantů" zredukoval na dva poslední kusy - Fw-200 Condor A (Revell - mám tu na něj načnuté vlákno někdy z doby před narozením synka 8-) ) a Avro Shackleton MR.3 (Chematic, ex Frog). V dohledné době nebudu rozšiřovat o další, byť sebezajímavější, kousky.

Pokud bys chtěl porovnat s někým jiným, myslím, že se mýlíš, že tu nikdo nic podobného neprezentoval. Mám za to, že jsem tu někde viděl Concorde od Airfixu ve starém kabátu British Airways. Mělo by to být přiložené foto, ale už si nevzpomínám, kdo to byl.

Přeji Ti, ať se Ti nadále daří v tom, co děláš. M:-)
Přílohy
P1070923.JPG
Dr. zvied

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie letadel