Díky za reakce.Stále se učím a modely si stavím především sám sobě pro radost. S těma linkama máš Martine pravdu,původně to bylo napuštěné o dost světlejší,ale vedle třicítky to vypadalo divně,protože tu jsem tenkrát zbastlil Neutralem,tak to nakonec odprdla i tahle Další Andulky budou již kamuflované,tak to nebude případně tak výrazné,tak jako na bílé.
Lukáš Beneš Mou zálibou jsou letadla lepící a motorky jezdící.Boeing 307 by se mi do garáže stejně nevešel.
Ne, já třeba nenapouštim páč tam ty spáry vidim na většině eroplánů jen na spodku. Bratranek mi např řikal že jim jednou sud s volejem se vylil na palubě 26tky a prej to byla najednou válečná mašina Jinak jak řikám vim co jsi stavel a smekám
Já se přiznám sem napouštěni skoro nezkoušel ale ted se chystám na Columbii a Burana 1/72 a to napouštění ve stylu fotek je jediný co si nedovedu představit
Paradny model. Pre mna maju ale neskutocne kuzlo Iljusiny s presklenym cumakom, neviem preco, ale je to tak. Kazdopadne Anduly tejto rady su nadherne veci, minuly rok som si preliezol tu v Malackach, a je to taky vintage:)), teda interier.
K r á s n y model-širák doolu , pripomienka na 5605 ,letel som s ňou v januári 88 z PN do Kbel s futbalistami Dukly PR. CPT mašiny bol super a povolil nám civilom z RLP odvoz .Bol to nočný pekný let- ani vo sne by ma nenapadlo ako tragicky mašina skončí.
Díky moc! Moc hezká vzpomínka.Polovička měla pravdu,že tímhle modelem potěším spíš naše sousedy a za to Vám patří velké díky! No a že to nejde slepit?? Prdlajs,jde to kupodivu moc dobře,jen to chce "modelařit" a neplkat pane Šulc todle to,pane Šulc támdleto!!
Lukáš Beneš Mou zálibou jsou letadla lepící a motorky jezdící.Boeing 307 by se mi do garáže stejně nevešel.