Ahoj.Po 2 rokoch cakania na dokoncenie v zadnom rade vo vytrine,som sa konecne prinutil a tu je vysledok po takmer roku necinnosti(lenivosti) Robim vseko a predsa po mne nic nevidno. Fotky viac zakryvaju nez odhaluju vdaka mojmu fotografickému talentu Model som staval ako cisty vytrinak preto je zatvoteny motor v podvozkovej sachte aj vdaka cistej lenivosti ked som uz nemal silu otvarat piaty motor v rade.To sa tyka aj sachty,cize ziadne vylepsenia,proste vytrinak.Snad sa bude pacit.
Skvělé!Tleskám.. líbí se mi tvé pojetí barev kamo.Parááda..mé oči si velmi potěšil,děkuji.Petr škoda té uzavřené podvozkové šachty....ten plech by tam podle mě být neměl.Ale co už,tvé pojetí.Zase máš model oproti mě parádní,já sem jen lepič.
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48
2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ, B-534 Bulhar 1:72: 1x Bk -534, 4x B-534 : 3x III. serie z toho 2 s kabinkou 1x IV. serie vše SvZ Mojí ctí je pravda, lež je zločin.
Dik za reakcie.Ano bude v decembry v Ke.Dokoncil som ho viac menej koli tomu aby som neprisiel naprazdno .A ten plech v sachte nema byt,pisal som,ze nebolo sil vseko vylepsit piaty x za sebou.Este zopar Fw/Ta v plane mam,setrim si sili
hans dlouhán píše:Hej, tak to je pěknej kousek Jozi. Jakou barvu jsi prosím použil na spodní plochy?
Jaaaj,fakt sa nepamätam.Ale zaklad je Gunze H47 + svetla siva Tamiya XF80 + biela,presny odtien fakt uz neviem,skusim este pohladat vzorku,snad ju mam.Pomahal som ale namiesat rovnaku farbu pre Mr.Paint,nieje uplne rovnaka,je trosku svetlejsia ale ako zaklad je ok,mozes experimentovat podla chuti.