Dnes som si založil tému v rozostavaných a teraz pozerám, že už máš tento kit za sebou! A ako vždy parádne ! To je pre mňa vynikajúca správa, že sa to dobre stavalo. Nejak som to aj predpokladal, ale teraz to mám aj zo zaručeného zdroja.
Koukám, že pováleční angláni se tu množí jak houby po dešti. Jen tak dál Stavba je pro mě dokonalá a netroufám si komentovat, ale žluté pruhy navíc vypadají dost efektně.
Už aby tu byl i ten Scimitar, jako dítěti se mi líbil v dnes 50 let staré knížce Rozpoznávání letadel.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Díky, díky! Olda: nahoře je Dark Green/Dark Sea Grey. na Lanca se těším! Zdeněk: jj, PRU Blue, tuším téhle kombinaci říkali taktické schéma. Pavol: paráda, konečně někdo názorně předvede, jak krásně se tyhle stavebnice staví. K dovážení - dal jsem 12g za kokpit a bylo to akorát. Dismember: Scimitar bude pecka, snad se Swordu povedl víc než MPM Sea Vixen.