RedStarInTheSky píše:Zdravím kolegové, tohle se mi podařilo dokončit cez svátky. Možná se podobný pohled naskyt pozorovateli na pražské Ruzyni na konci války. Na téhle mašine z JG 7 si už asi nikdo nezaléta. Prosím, nekritizujte podložku, je tam jenom proto, aby model neležel jenom tak nahatý![]()
![]()
inspektorJ.Clouseau píše:RedStarInTheSky píše:Zdravím kolegové, tohle se mi podařilo dokončit cez svátky. Možná se podobný pohled naskyt pozorovateli na pražské Ruzyni na konci války. Na téhle mašine z JG 7 si už asi nikdo nezaléta. Prosím, nekritizujte podložku, je tam jenom proto, aby model neležel jenom tak nahatý![]()
![]()
inspektorJ.Clouseau píše:Hele, budeš to dodělávat? Kdyby ne, tak já bych to doklepl, přilepil utrhané díly a dal si ho do vitrínkyChybí Ti tam kolečko a motory
, ale to nic, všichni jsme nějak začínali...
Jakub Vilingr píše:inspektorJ.Clouseau píše:Hele, budeš to dodělávat? Kdyby ne, tak já bych to doklepl, přilepil utrhané díly a dal si ho do vitrínkyChybí Ti tam kolečko a motory
, ale to nic, všichni jsme nějak začínali...
Viděl jsi fotografii téhle mašiny? Kolega to postavil přesně tak, jak to je z fotografií známé. Takže bych řekl, že jsi asi nepochopil, proč je model takhle postavenýMě se to líbí, je to dobrý nápad, dost uvažuju, že se tady inspiruju a dokončím tak rozdělanej příšernej Dragon ve čtvrtce...
Já tleskám hlavně nápadu
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 17 návštevníků