čau lidi, tak další výsledek jarního brněnského Hec Cupu... V podstatě krabka, jen s použitím výfuků quickboost a sqělých kol od Martina Vochoce - Martine díííkyyy !
No čekal jsem, že díky maskám od Boříka bude termín dokončení poněkud vzdálenější, ale s radostí vidím, že vše vzalo rychlý a pěkný konec Hezky postavená standardka Ta kola jsou parádní!
Naposledy upravil Milan Holzapfel dne 13 bře 2009, 23:37, celkově upraveno 3
Vojta Novák, KPM ZNOJMO Hotovo: Silbervogel (Takom 1/72) Shelf of shame: 20+ Běžte radeji lepit... Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Díky moc chlapi! Zkusil jsem "novou" metodu napouštění spár vodovkama (takový ty klasický školní) a celkem se mi to zalíbilo - udělá to pěknej jemnej efekt, který se mi líbí...zkoušel jsem i odřeniny, pouze zesvětlenou šedou a základní zelenou, ale světlo to trochu přebylo, stejně jako rozbití jednolitosti barev.. Co mi moc nevyšlo, je odlišení barvy panelů á la Kubrt (podstříknutím odlišnými odstíny) - na spodních plochách to jde vidět (v reálu), na horních vůbec.
velke boule - odpovim za Oldu - na 99,99% ne. je to nova masina (duben 44) - serie ML .(velke boule byly na vetsinou masinach BS,BR,MA a casti serie EN - je treba vychazet z toho ze Mk.IX sla z tovaren cca od pulky roku 42! a v prubehu vyroby se neustale vylepsovala. Uz i nektere masiny v serii EN sly v roce 43 z pasu jako LX IX s Merlinem 66, malyma boulema, novym typem vyskovek...) Jinak Oldo, parada!!! gratuluju a