Lukáš "Sparrow" Brousil
aktuálně makám na : DDG-68 Uss The Sullivans DRAGON 1/350
dokončeno : USS Gato AFV 1/350
aktuálně makám na : DDG-68 Uss The Sullivans DRAGON 1/350
dokončeno : USS Gato AFV 1/350
lukas.sparrow píše:Po dvou letech jsem ho konečně dotáhl do konce,s výsledkem jsem spokojen.Obtisky z kterých jsem měl původně strach se nakonec ukázaly jako dobrý a použitelný.Celkem jsem do 109 nacpal motor CMK...
Jakub Vilingr píše:Co jsi zkazil pod tím hadrem?To se mi moc nlíbí ten hadr přes ten motor, přijde mi to jako škoda, když sis tím dal takovou práci. Docela pěkný, jenom mi přijde malinko hrubší povrch a asi to chtělo obrejt štítek kabinky...
Karel Pilát píše:lukas.sparrow píše:Po dvou letech jsem ho konečně dotáhl do konce,s výsledkem jsem spokojen.Obtisky z kterých jsem měl původně strach se nakonec ukázaly jako dobrý a použitelný.Celkem jsem do 109 nacpal motor CMK...
Není to DB 601N, který se dával až do pozdějších Emilů, do E-7?
Jan Pavlík píše:Karle rozhodně to není DB 601 N....ale univerzální DB do všech Bf 109 E.
lukas.sparrow píše:Nezkazil nic ale během té doby skladování jsem někde vytrousil jedno lože a byl jsem línej ho vyrábět.
Jakub Vilingr píše:Jinak, kdybys na bok motoru nedal tu nádržku, tak ti Karel nedal kartáč
Karel Pilát píše:lukas.sparrow píše:Po dvou letech jsem ho konečně dotáhl do konce,s výsledkem jsem spokojen.Obtisky z kterých jsem měl původně strach se nakonec ukázaly jako dobrý a použitelný.Celkem jsem do 109 nacpal motor CMK...
Není to DB 601N, který se dával až do pozdějších Emilů, do E-7?
naden píše:DB601N se podle polský monografie montovali už do některých E-4 s označením E-4/N
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků