Ty invazní pruhy jsou prostě boží. Pěkný model. Mám nasyslené tři kousky které mě čekají tak jenom drobný dotaz na ten čelní štítek. Co je za problém že to na té levé straně moc nesedlo ? A ještě jeden postřeh. Osobně si teda myslím když koukám na fotku skutečného letadla že ty invazní pruhy na trupu nejsou dotažené až ke znaku ale je tam stejný proužek kamuflážní barvy stejně jako mezi těmi pruhy ale jinak je to moc pěkné a právě ty mezery mezi pruhy jsou hodně zajímavé.
Díky všem... Petr Mikloš, to zjistíš až model budeš stavět. Stačí, když ti nějaký díl v kabině o desetinu mm nesedne nebo bude zkroucený a pak se to někde odrazí, mě to nevyšlo u předního štítku přesně. Materiál je dost měkký a kroutí se trup. Lemy kolem znaků asi byly, ale bylo by to moc práce s maskováním s nejistým výsledkem, protože se nikdy netrefíš do správné velikosti pruhů, v návaznosti na velikost obtisků atd. Jenže tohle zjistíš až na nastříkaném modelu, jak to vyjde, takže jdu cestou nejmenšího odporu a do vitríny mě to takhle bohatě stačí. Kdo se s tím chce dělat samozřejmě může, já na tom nebazíruju, že to neni úplně přesné, mě stačí když se to podobá. Ještě mám dvě Béčka od Army a tři od KP, tak časem zase nějaké udělám. U Army už budu vědět na co si dát pozor. KP se mi staví o něco lépe, ikdyž není tak detailní.
Moc pěkná camo pro "Béčkového" Mustanga Taky o ní uvažuju pro čtvrtku, a na netu jsem ji našel i se žlutým čumákem, ale asi to nebude podložené, protože žlutý nos nemá ani Eduard v nabídce této camo ve čtvrtce... Každopádně i bez něj je tahle camo interesantní.
Díky všem... Pavel Škoda mám na tenhle stroj pár fotek, na žádné není se žlutým čumákem. Dost se tomu věnují i na stránkách Arma Hobby v sekci Historie, kde je ještě pár fotek z videa.