Model klasika směr ,kdo lepil tak ví ,kdo ne o nic nepřišel ,jediné co mne překvapilo byl kryt motoru ,skládá se ze tří částí , první dvě s boulemi ,měli tak málo plastu na sobě ,že i bez kouknutí proti světlu bylo přes ně vidět ,to samé směrovka ,nešla ani zbrousit ,dokud jsem neslepil obě poloviny trupu, takové žiletkoidní ,ten kryt motoru jsem nebyl schopen ani hezky obrousit ( těžká písemná práce) , známkovat se nebudu ,to bych se musel poslat opakovat letošní rok a to fakt nechci ale i tak ,dlouho jsem brousil ,dlouho ,až jsem probrousil... ,takže kryt motoru jsem nepřerýval , zevnitř jsem nalepil nový plast a přestříkal to "hodněkrát" obyčejným sprejem ,ať to není takové maso .Čelní štítek "pasuje" dobře ,ale zřejmě na jiným typu letadla .Kamufláž jsem stříknul podle krabičky, ale z výsledku jsem si málem "ublynknul" tak to bylo strašný ... ,umyl jsem to celé levelingem a udělal nové kamo co jsem našel na netu, východní fronta 1942 červenec ,výsledek není úplně jak bych si asi představoval italskou kamufláž ,ale oproti té první mě aspon nenatahuje.Použil jsem stejné obtisky ze stavebnice ,jen jsem udělal z černé šestky osmičku a bílou jsem vyhledal ve zbytkách .Našel jsem na modelforu stejnou stavebnici od Potoxona ,bohužel co se týče čistoty stavby se k tomu ani nepřibližuji ,fakt parádní kousek.
stavím pro své potěšení modely 1:48 letadel československých pilotů od prvních nesmělých pokusů o létání až po současnost ... a příležitostně (pro odpočinek od letadel) staré automobily
Klobouk dolů! Já bych se maximálně u třetího fleku ufouknul a když by to nešlo celý do “žluťáku”, visel bych na internetu při hledání nějaký jednobarevný kamufláže
Máš za odvahu a dřinu na tomto modelu ode mne mnoho tleskačů. Také jsem stavěl ( někde tu je stavba v rozestavěno ) , takže vím, co jsi musel absolvovat . A co máš v plánu teď?