Minulý rok jsem dodělal svého prvního avšak ne posledního phantoma. Kit od academy jsem musel mít už jen kvůli Sundowners. Stavba byla fajn a celkově mě bavila. Doplnky: Sedačky, kola brasin a RBF od edy
Petr Kreps píše:Paradni Phantom v tom spravnem markingu
David Lengyel píše:Fanouš jako takovej je krásnej, ale tahají mě za oči ty bandasky pod křídlem. Námořní Phantomy je prakticky nenosily. Nalož s tou informací jak uznáš za vhodné
David Lengyel píše:Bandaska pod trupem je prakticky povinnost. Pod křídly byly jen při přeletech z/na palubu letadlové lodi. Zbytek se odvíjel od typu mise, na kterou byl daný stroj přidělen. Téměř vždy najdeš na fotkách závěsníky pro řízené střely Sidewinder. Pod trupem pak 2 nebo 4 řízené střely Sparrow. Na vnitřních závěsnících byly různé typy pum - Mk.82 vč. bržděných variant Snakeye, Mk.20, raketnice, aj. Totéž na vnějších závěsnících, ale mnohem řídčeji. Pro inspiraci zalistuj třeba na https://www.seaforces.org/usnair/VF-squadrons.htm kde najdeš historii mnoha jednotek včetně období války ve Vietnamu, kde je Phantomů habaděj a stejně tak mnoho variant výzbroje. Šťastný lov
Jarda Kubín píše:Parádní Fanouš![]()
![]()
Schválně jsem mrknul na ty sví dva námořníky ve vytríně a oba mam s bandaskama na křídlech
![]()
![]()
Příště si na to dám pozor
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků