Takže,
dobojováno jest, čistě krabičková stavba. Tak si skromně dovolím napsat pár slov a připojit i nějaký ten obrázek.
Nevím na co jsem myslel, když jsem si v obchodě kupoval tuto stavebnici. Zaujalo mě na ní, že je určena pro školy a kroužky. Tomu je asi bohužel podřízen koncept celé stavebnice. Já se však v obchodě neprozřetelně v duchu zasnil a říkal jsem si, že bych se chtěl alespoň na moment duchem vrátit do těch bezstarostných 80-tých let, která jsem trávil na základní škole a kde jsem tu a tam modelařil.
Model není bůhví jaká kvalita, jak mnozí víte. K tomu jsem přidal i nějaké vlastní chyby. A výsledek je jaký je. Nakonec si říkám, že to mohlo být ještě horší, koneckonců ale i lepší.
Kupodivu na to jak je to jednoduchá stavebnice, tak jsem na ní strávil dost času. Nejsem ten typ co udělá model za víkend, prostě u toho nevydržím tak dlouho sedět.
Bylo nějaké to tmelení, geometrie ocasu je hrozná, bohužel je zdeformovaný už vlastní výlisek a nebyl jsem schopen to moc srovnat.
Barvy Gunze, trochu Vallejo, trocha olejů.
Marking je kapitola sama pro sebe, použil jsem obtisky ze stavebnice, dle vlastní fantazie, řekl bych, že tohle označení ve skutečnosti neexistovalo, ale možná jsem jen špatně hledal. Takže spíše sekce what if...
Na to jak je to malý modýlek, jsem se nějak moc rozkecal, takže končím...