je už sice 14 dní po Iron Bunnym, ale i tak sem dám fotky našeho díla. Je to společná práce Honzy Novotného, Roberta Szwarce, Miloše Völkla a mé maličkosti. Byla to naše první účast na IB a tak trochu jsem nevěděl co od té soutěže čekat, než to že máme za 24 hodin postavit model od Eduardu. To co budeme stavět jsme se dozvěděli až ráno těsně před startem (i když... o tom ve vedlejším vlákně). Musím říct, že mě ta soutěž nadchla!!! Všechna čest Lubošovi Kunovi a jeho týmu a klukům z Kaznějova, kteří pro nás soutěžící nachystali parádní podmínky pro nervydrásající stavbu. Postavit za 24 hodin rozřezaný model je opravdu výzva, a touto cestou ještě jednou blahopřeji všem našim kolegům z ostatních týmů, kteří všichni toto bez problémů zvládli - obzvlášť Patrik, který ve dvě ráno dával školení svému parťákovi, jak se používá dvojčinná stříkací pistole.

Celý víkend stál opravdu za to a jsem moc rád, že pokud vše půjde tak, jak se Luboš domluvil, tak by příští rok měl IB opět proběhnout a to ve stejném termínu, který byl za mě opravdu skvělý, počasí bylo nádherné. Takže se z podsoutěže Bublavský bahňák stala krásná cca. 11km procházka po prosluněném okolí a dokonce zbyl čas i na návštěvu hospůdky a díky dobré vůli hospodského jsme si dali i dvě piva před otvíračkou.
Tak dost vykecávání a už k modelu: je to Wildcat od Eduardu a jsou do něj nacpány tyto doplňky: kokpit, motor, zbraně, podvozková šachta, klapky, bronzové nohy, kola a hlavně kulometů. Snad jsem na nic nezapomněl. Protože zatím co já s Milošem jsme popíjeli Bernarda, Rob s Honzou tvrdě dřeli na tom, aby vše nachystali.

Takže ještě jednou díky všem!!!
Jihomoravská buňka SPL Liberec
Hotovo 2021: Me 262B-1 1/48 Fw 190A-8/R-2 1/48 Bf 109G-6 1/48
Hotovo 2020: P-51D 1/48 He 111H-16
Hotovo 2021: Me 262B-1 1/48 Fw 190A-8/R-2 1/48 Bf 109G-6 1/48
Hotovo 2020: P-51D 1/48 He 111H-16