Ahoj, je to starý KP v krabičce Kopro, bohužel jsem se nemohl poslední dobou věnovat žádným zálibám ,tak jsem si chtěl ten čas vynahradit nějakým rychlým matláním na dva večery ,něčím jednoduchým ,nějaké to "cik cik Amerika ",bohužel ty dva večery jsem jenom brousil ,tmelil, upravoval ten pitomý horní kryt motoru ,čím víc jsem to upravoval, brousil ,tak mezera se zvětšovala do "mega "rozměrů ,jinak palubní deska by měla být dřevěná ,já ji mám černou, šnůry na prádlo jako obvykle ,výsostné znaky mi přijdou nějaké velké jak na Zeppelin , plukovní znak by mel byt podle fotografie černý lev na bílým pozadí 1.let.pluku ,udělal jsem kožený rantl kolem kokpitu ,kulomety a výfuky z dávkovacích jehel , pozohýbal z plastu lyže a a cele jsem to položil do šlehačky z ONETIMU, nebýt toho krytu ,tak to bylo cik cik
Robert Blaschke píše:Celozelený s praporovými znakmi? To asi vidím prvý krát.
já jsem sice sedmilhář ,ale snad jsem to nepopletl viewtopic.php?f=310&t=40152&start=105 (dole na stránce) četl jsem to několikrát ,jenom ty plukovní znaky jsem moc nechápal ,proč je ten lev tmavý když je to 1LP, pogooglil jsem a před změnou kdy byli čs. letouny stříkány na khaki a koulaté výsostné znaky tak plukovní znaky byli černo bíle ,až potom barevné a 1 Letecký pluk pak měl bílého lva na modrém podkladu a tady téhle avce s novým nátěrem zůstalo ještě staré značení , sory možná to plantám ale tak nějak jsem to pochopil
Další pěkné dílko z prehistorické stavebnice Jen to výsostné označení by bylo vzhledem k jednoduchosti lepší stříknout, když obtisky ne všude přilnuly. Ale je vidět, že Tě to pořád baví, super
Pepsini vítej zpátky. Máš to povedené a zajímavé, jako vždy. Model Avky na lyžích tu je vidět zřídka kdy a k tomu to zeleno stříbrné zbarvení s praporovými znaky. To vidím poprvé. Neměl jsem ani tušení, že taková kombinace existovala.
Naposledy upravil KLuK dne 04 čer 2023, 19:02, celkově upraveno 1
stavím pro své potěšení modely 1:48 letadel československých pilotů od prvních nesmělých pokusů o létání až po současnost ... a příležitostně (pro odpočinek od letadel) staré automobily
Pěkně vymazlené KOPRO Jen, když už sis s tím dal tolik práce, tak napínáky v tomhle měřítku jsou jen o trošku širší než lanko a stačily by naznačit barvou. Jinak moc pěkný lyžař, gratuluju.