Zdar všem. Stavebnici jsem dostal k vánocům, hned jsem začal stavět a dnes dokončil. Je to čistá krabička, jen jsem celý model onýtoval , plocha je to velká a chtělo to oživit. Jako základ pro nýty jsem vzal křídlo z He 111 , protože je v půdorysu hodně podobné. Zbytek je tak nějak odhadem. Stavebnice je na shortrun hodně dobrá, ani jsem moc netmelil. Křídlo trup pohoda, kabina pohoda, vzpěry a plováky taky OK. Rytí chtělo protáhnout, občas si pohrát s pasováním, ale nic nad rámec tehle kategorie stavebnic. Jen mi přislo, že SH má nějak zmatek v anténách na kabině. Výsostné znaky jsou stříkané přes masky , zbytek obtisky ze stavebnice. Kdyby to někdo stavěl, tak doporučuji vlepit boční skla ještě před slepením trupu. Mě se při té délce trup trochu pokroutil a ta skla šla hůř zasadit, ale před slepením trupu to bylo OK. Ještě chybí kýly na plovacích, ale půjde "na vodu" , tak je dolepím těsně před. Nějaké chyby jsem tam samozřejmě napáchal, ale nakonec jsem rád , že jsem dotáhnul do konce. Byla to zábavná stavba a dobrá zkušenost.
Přílohy
Naposledy upravil Radim Duka dne 14 kvě 2021, 08:16, celkově upraveno 3
Dokončeno 2025: (3) HAL Ajeet, TKS-D, Payen PA-22 Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!