Stavba plná nechute, sebazapierania, smoly, neskutočného množstva chýb a následných opráv...

Systémom tri kroky vpred - dva dozadu... zacyklený, nekonečný príbeh... už som ani neveril, že to niekedy dokončím...
ku koncu som už vážne pochyboval sám o sebe o svojich schopnostiach a zvažoval, že s modelárstvom končím...
](./images/smilies/36_1_42.gif)
aj Reaper dostal dôverné meno - "karmická sračka" ...
pre to všetko, čo som si s týmto projektom užil, či ešte pred jeho samotným zahájením, alebo počas stavby...
mať na to vlohy, napíšem o tom všetkom celkom slušnú tragikomédiu...

Snáď som to dal nakoniec aspoň so cťou a teraz, keď už to mám konečne za sebou, výjde slnko nad mojím modelárskym stolom...

K samotnému modelu.
Z doplnkov je tam akurát Black Box kokpit vyoperovaný z pôvodného roztrieskaného Reapera + zopár ďalších dielov ( prekryt kabíny, výškovky, )
Keďže sa jedná o modernizovanú verziu A, musel som riešiť iné kryty kanónu a čidlo na chvoste.
Na fotkách nie je najdokonalejšia geometria krídiel, výškoviek a prekrytu kabíny, lebo sú iba nasadené...
kvôli preprave ktorá Reapera čaká, som tieto diely nelepil, aby sa dal model poriadne zafixovať v krabici...
Fotky s bielym pozadím, sú robené pod lampami, s tmavým pozadím na dennom svetle.