Hrabal jsem se na půdě a hledal starý vraky v krabici na zkoušení barev a ejhle našel jsem takřka neporušený prehystorický vzorek z mých počátků se stříkací pistolí z konce roku 1998. Dokonce je i přerytý(do čehož bych se dneska asi už nehrnul). Co člověk nenajde, když hledá něco jinýho.
Fotky by to chtělo detailnější, nějak nesedí soutisk písmen na boku trupu, náběžná hrana by možná měla bejt trochu žluťejší, ale jestli je tohle Heller (jseš si jistej, že to neni Airfix? Ale oni tyhle modely tušimže i nějak přebalovali či což), kterýho se lekám, kdekoli ho vidím (naposledy při výprodeji v Levných Knihách), tak na to vypadá moc fajn .
But the spirit of the free world is the final dream...
Pro Vorvaně - Detailnější fotky s mým digitálem neudělám i při makru jsou rozmazaný jako vepřový. No ty obtisky si už nepamatuju, ale vím, že Heller je měl vždycky takový divný. Mám tušení, že je to přebalenej Airfix. Taky jsem ho zahlídnul prodávat v Levných knihách, ale to už je dýl. No a ty první verze tuším neměli žlutý náběžný hrany to měli až pozdější verze.
jj chlapci mate pravdu, Heller je prebalovany Airfix, akurat do toho davali o nico horsie decaly. Ja mam tychto modelov doma tak na 20 ks, prerabal som ich na prieskumne Mk.I, na II, na Va a co ja viem co este. Inak na to, ze model vznikol v roku 1972, je docela pekny (a hlavne dost presny).