Martin Š píše:
K tomu focení. Rozhodně fotit na denním světle, najdi si pěkný místečko kam nesvítí slunce a fotky budou výborný.
...hmm,nerozumiem,akože priame slnečné svetlo je zlé?Podľa mňa to nemôže uškodiť,veď je to to najprirodzenejšie osvetlenie aké si môžme želať (samozrejme ,ak si odmyslíme búrkové počasie a pod.- to je tiež prirodzené-všetko je relatívne).Priame slnečné svetlo výborne odhalí každý nekvalitný nástrek a všetok prach v ňom(viem podľa seba ,neraz som model z vytrínky vybratý na fotenie schoval radšej naspäť a pridal k nemu ceduľku "Vyberať len po zotmení").Pri priamom slniečku sa dokonca zaobídem aj bez statívu,ktorý je pre mňa nepraktický.Nafotil som takto "z ruky" všetky moje modely na tomto fóre...Tým samozrejme nechcem povedať ,že som super fotograf,ale fakt ,že takáto rýchla metóda mi vyhovuje najviac.
Filip,mne sa model veľmi páči (aj tá patina),ale chcel by som ťa poprosiť ,spomaľ a viac sa pohraj s niektorými detajlami (týka sa aj povrchovej úpravy).Ako som ti už napísal,myslím ,že si veľmi šikovný,ja si stále neviem predstaviť ,že by som mal robiť modely takto "na páse".
...a na koniec by som chcel nám všetkým dopriať stroj času,aby sme si mohli pozrieť naše vzory,myslím ,že by sme viacerí zaplakali (silnejšie nátury od smiechu ,slabšie od sklamania) pri pohľade na skutočné opotrebovanie mašín...
BADGER ANTHEM 155 0.3 0.75 BADGER 100 LG 0.26 0.77 BADGER RENEGADE VELOCITY 0.21 0.33 BADGER SOTAR 20/20-2F 0.2 IWATA CM-C Plus0.18
IWATA HP-AH 0.2 PAASCHE RAPTOR 0.2 0.25 0.38 0.66 PAASCHE TALON TG-3AS 0.2 0.25 0.38 0.66TAF3 (1.00)
IWATA HP-AH 0.2 PAASCHE RAPTOR 0.2 0.25 0.38 0.66 PAASCHE TALON TG-3AS 0.2 0.25 0.38 0.66TAF3 (1.00)