Jako vždy jsem zopakoval tradiční chyby- pořád nemám čistou stavbu, mám upatlaný kabinky (příště lepím kabinku Sidoluxem...), nástřik není čistý a bojuju s dekály (znaky II/JG26 na Bärově FW jsem strhl při stříkání čmoudíků maskovací páskou, a to byly zalakovaný..., některý dekály stříbří- na fotkách podstatně víc než ve skotečnosti)... Jak koukám na fotky, uvědomil jsem si, že nemám nabarvený hlavně trupových kulometů, dodělám...
Barvy Agama lihové (odstíny RLM 74/75 se mi zdají málo kontrastní, RLM 76 mi připadá moc do modra...), lak Sidolux (poprvé a rozhodně ne naposledy). S focením bojuju a počasí pod mrakem mi nepomáhá. Některé odřeniny jsou vytažené, jiné nejsou vidět vůbec.
Uvítám rady pro zlepšení do budoucna

- Přílohy
Naposledy upravil spitak dne 02 led 2010, 16:17, celkově upraveno 2
Honza "spitak" Ivanega
něco z dokončených: CF-104, Hasegawa, F-5E Tiger II, HB, Folland Gnat T.1, Airfix.
rozestavěno: 2×Supermarine (Spitfire Mk.VIII, Seafire Mk.II), Mitchell Mk.II, Frog. Vše 1:72. A k tomu C-160 Transall 1:250.
"Ve světě šílenců jsou blázni ti zdraví."- Philip Kindred Dick
něco z dokončených: CF-104, Hasegawa, F-5E Tiger II, HB, Folland Gnat T.1, Airfix.
rozestavěno: 2×Supermarine (Spitfire Mk.VIII, Seafire Mk.II), Mitchell Mk.II, Frog. Vše 1:72. A k tomu C-160 Transall 1:250.
"Ve světě šílenců jsou blázni ti zdraví."- Philip Kindred Dick