V kostce ne-bar-vyl, sice barvil ale nenabarvil. Ale popořadě:
Původně jsem si chtěl Hinomaru nastříkat hlavně proto, abych zachoval preshading a celkovou patinu i v oblasti znaků. Asi celkově ušlechtilá myšlenka, možná mi někdo tady poradí co bylo vlastně špatně. Postup byl nakonec následovný: (Pro netrpělivé čtenáře předesílám, že legrační je to až od bodu d))
a) podlkad pro odřeniny (stříbrno šedá) b) preshading (naředěná černá) c) home-made maska - páska Tamyia + kružítko, skalpel a spousta času d) nástřik Hinomaru (červená akrylát Tamyia) - výledek šedo-zrzavý koblih e) ještě jeden nástřik - výsledek šedo zrzavý, preshading už dávno v hajzlu f) ještě jeden nástřik červenou - výsledek stále šedo zrzavý, toušťka barvy asi už měřitelná v milimetrech, humus ... g) POKUS O INFARKT, motivace v háji h) panák poživatelného lihu, hadr, lahev technického lihu a už jedu.... i) na opět panensky čistém křídle znovu preshading a .... .... u) originál obtisky (trhají se už při upřeném pohledu na aršík) v) Mr. Setter => Mr. Softer => obtisky místy mizí, druhý POKUS O INFARKT, neodolatelná chuť naučit Zero létat (bylím v 5. patře) w) záplaty na prožrané obtisky z nepoužitých částí obtisků x) lehce rozleštit hrany záplat, motivace opět v hajzlu y) Sidolux, wash, z) postshading pistolí a naředěnou špínou, fotky, další panák, vitrínka ...
Moc pěkný stroj, taky ho mám už nějaký pátek rozestavěný, Jen se mi taky nelíbí to dosti výrazné odření, Zkusil bych to přefouknout filtrem původní barvy trupu a tím to zjemnit .Ale jinak paráda
tak v prvom rade perfektné fotky a model sa mi tiež moooc páči....aj povrchovka je super ved slaná voda robí svoje.. takto keby som to zvládol ja ,tak chodím z nosom do hora takže celkovo:
Nádherný Zero-sen... Docela mě dostaly ty funkční skládací oblouky křídla a k tomu klasická šedivka... tzn. Zero z období největší slávy tohoto typu Krása... (Kdo umí umí, kdo neumí...)