V jednoduchosti je genialita!
jendam1 píše:Hezký MiG, nebylo to náhodou vystavenou v muzeu 1, školního leeckého pluku v 0lomouci? Mě se to celé moc líbilo, ale nejvíc asi ten delfín
Migrifič píše:jendam1 píše:Hezký MiG, nebylo to náhodou vystavenou v muzeu 1, školního leeckého pluku v 0lomouci? Mě se to celé moc líbilo, ale nejvíc asi ten delfín
Máš pravdu byl tam vystavený i stím Delfínem. Ten Delfín je L-29R, přestavba z KP a dělal jsem ho na koleně v polních podmínkách na misi SFOR v Bosně v roce 1998. Raději bych pomlčel o jeho kvalitě, ale díky za pochvalu. A jak se ti líbilo v muzeu? Za 5 týdnů jsme tam myslím udělali spoustu práce. Tímto vás všechny zvu do nového leteckého muzea V Olomouci na letišti.Otevřeno denně i v pondělí, vstupné 30 peněz.
Jan Pavlík píše:Mig pěknej....nebylo o tom muzeu dneska v TV? Držim palce.
Migrifič píše:Jan Pavlík píše:Mig pěknej....nebylo o tom muzeu dneska v TV? Držim palce.
Ano,ano máš pravdu. Dnes na TV Nova, Nejsem sice "Všímavý divák TV Nova " Kterou moc nemusím, především ty její infantilní a slabomyslný pořady, který žerou akorád důchodci a pár puberťáků. Ale zrovna jsem to přepnul když to tam šlo.
michal-v píše:Model se mi líbí a byla by někde i adresa toho muzea?? Jen o něm slyším, ale netuším, kde to je.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků