Letadly AMX se celkem dost zabýval časopis PKR. Byla tam hodně kritická recenze anglického hardcore shortrunu Aeroclub . Už si to nepamatuju, ale možná tam pak byla i recenze nějakého resiňáku, že by tento Warrior ?
http://www.72scale.com/aircraft/misc/AMX.htm Ono modelů AMX (i dvojmístný) existuje spousta, ale pořád se do něj nepustila žádná známější firma. A to seznamy na 72scale.com většinou nejsou úplné. Už několikrát jsem slyšel (nebo četl ve starých seznamech připravovaných modelů), že by ho měla dělat Italeri, ale nic z toho
Koukal jsem, že Warrior dělá i HF-24 Marut a Q-5 Fantan, ale žel dokonce vaku. Myslel jsem, že dělají i Helwan HA-300 (nejhezčí Messerschmitt vůbec ), ale to jsem si spletl s jinou firmou. Jejich vstřikovaný Jak-11 je co, to je přebal Aeroteam ?
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]