...jedna fotka sa mi zdá málo,aj keď model na nej vypadá v pohode.Skús niekedy fotiť pri lepšom svetle (ja mám napr. najradšej denné svetlo...).Taktiež by si mohol cvaknúť niektoré detajly,pretože je ťažko sa vyjadrovať napr. o čistote práce,keď to z fotky nie je patrné.
Model je pekný.
...viac fotiek,to je dobre,ale svetlo ešte stále je studené (asi bolo pod mrakom ,keď si fotil).Ja sa s fotením neponáhľam,keď nie je slnko,nefotím.Blesk nepoužívam.Skús skúšobne spraviť ešte jednu fotku na slnku,uvidíš fotky budú ostrejšie a farby teplejšie.
...k modelu-myslím,že je v pohode,len k pár detajlom,ktoré som si všimol-zdá sa mi ,že na v vrchnom výsostnom znaku na krídle(a asi aj na nálepke na vrtuli),akoby striebril lak.Lakuješ lesklým lakom pred nanasením dekálov?Ak nie ,skús to -dekály prilnú lepšie.Tiež by ma zaujímalo ,čím si to nastriekal (ak si to striekal).Ďalšou vecou,ktorá mi udrela do očí,sú krídelká-zdá sa mi,že si ich zvýraznil farbou (asi čiernou)-
toto riešenie sa mi veľmi nepáči,dosť to "svieti",aspoň na fotkách...
Model je ale podľa mňa vcelku podarený,len tak ďalej a ešte lepšie!
Před nanesením obtisků jsem opravdu lesklý lak nepoužil, jen jsem je po umístění přetřel Hypersolem.
K barvení jsem použil spreje od Tamiye (AS-6 a AS-7).
Udělat zašpinění od výfuků jsem zatím nechtěl, říkal jsem si, že bych na to použil suchý pastely, ale nemám to vyzkoušený. Nejprve to otestuju na nějakým starým modelu, jak to bude vypadat. Nebo by byl jiný návrh, jak na to (bez stříkací pistole)?
A to zvýraznění černou barvou (temperou), zatím jen na křídle, na živo to není tak výrazný, jako na fotkách.
...zašpinenie výfukovými plynmi robím len pištoľou,pastely som neskúšal.Či sa rozhodneš pre pastely alebo pigmenty,na záver sa asi nevyhneš pelakovaniu bezfarebným lakom,inak ten prášok pôjde dole...
Možno by boli ešte riešením patinovacie fixy Gunze rady 400,ale je to drahá záležitosť.